Bikinivartalo öljyttynä? Sara peilailee itseään näyttävässä kuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja ja rohkeiden kuvien julkaisija.

Nakuilua rakastava Sara poseeraa tällä kertaa bikineissä peilin edessä kiiltävänä kuin hänet olisi öljytty päästä varpaisiin. Yllään luontoa rakastavalla kaunottarella on leopardikuvioiset bikinit.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.