Waldo’s People ja Movetron täyttävät 25 vuotta – lähtevät yhteiskiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävät ysäripopin kuninkaalliset Movetron ja Waldo’s People juhlistavat merkkivuottaan ensi syksynä yhteisellä Ysärin kuninkaalliset -kiertueella. Joillain keikoilla nähdään myös ruotsalainen ysäritähti Pandora. Kiertue käynnistyy Seinäjoelta 14. syyskuuta.

Movetron

– On ihanaa täyttää 25-vuotta, kun vanhat fanit on perässä edelleen. Ja sen lisäksi uusi sukupolvi on todellakin löytänyt ysäri-ilottelun. Keikoilla osataan uudet biisit kuin vettä vaan. Odotamme niin innolla, että pääsemme juhlakiertueelle yhdessä Waldon kanssa, Movetron kommentoi.

– On aivan käsittämättömän hienoa päästä tekemään tämä kiertue juuri tämän porukan kanssa. Paljon on virrannut vettä Lepsämän joessa siitä, kun ensimmäistä kertaa tapasin Movetronin Päivin Emma-gaalan jatkoilla vuonna 1995, Waldo kommentoi syksyn juhlakiertuetta.

Kiertue jatkaa Seinäjoelta Tampereelle, Turkuun, MS Viking Gracelle, Lahteen, Ouluun, Jyväskylään, Kajaaniin, Rovaniemelle, Poriin ja Jämsään. Pandora on mukana Oulussa, Jyväskylässä, Kajaanissa ja Rovaniemellä.