Instagram-tähti maksaa kotityöt seksillä – seuraajat järkyttyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sandiegolainen Instagram-vaikuttaja Bri Dietz on julkaissut yhteiskuvan miehensä Bobbyn kanssa Instagramiin. Naisen kuvaan hyvää hyvyyttään tarkoitettu viesti on kuitenkin saanut ihmiset närkästyneiksi.

Dietzin kuvassa hänen aviomiehensä pitelee kylttiä, jossa lukee: ”Jos saa seksiä kotitöissä auttamisen jälkeen, kutsutaan sitä choreplayksi”. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Dietz pitää äärimmäisen kiihottavana kotitöissä auttavaa miestä, ja on siivouksen jälkeen suostuvaisempi seksiin. Ihmiset ovat älähtäneet.

Syy on siinä, että monen mielestä kotityöt tulisi jakaa perheenjäsenten kesken ilman erityispalveluksia. Seksillä ei myöskään saisi kiristää tai palkita, vaan se on normaali osa tervettä parisuhdetta – tekipä puoliso sitten kotitöitä kuinka vähän tahansa. Amerikkalaisella Bri Dietzillä on kymmeniä tuhansia seuraajia.