MTV-teiniäiti soitti hätäkeskukseen miehestään: ”Hänellä on ase!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiosarjasta julkisuuteen noussut teiniäiti Jenelle Evans on naimisissa David Eason -nimisen miehen kanssa. Herraa on kuvailtu kaikkien aikojen huonoimmaksi kumppaniksi Evansille. Hänen arvaamaton käytös ja ylenpalttinen ihailu aseita kohtaan on johtanut Jenelle Evansin elämän raiteiltaan.

Nyt naisen on kerrottu soittaneen miehensä takia hätänumeroon jo viime vuoden joulukuussa. Nainen oli kertonut David Easonin yrittäneen tulla asuntoon humalassa aseella uhaten. RadarOnline on saanut hätäpuhelunauhoitteen kuunneltavaksi. Ihmiset eivät käsitä, miksi nainen ei jätä väkivaltaista miestään.

Jenelle Evans on nyt saanut potkut MTV-televisiosarjasta ja kaikki hänen lapsensa on otettu huostaan. David Eason ampui aiemmin hänen lemmikkikoiransa hengiltä. Lähipiirissä pelätään, että jossain vaiheessa edelleenkin arvaamattoman miehensä vierellä elävälle Jenelle Evansille tapahtuu pahin mahdollinen.