Mies käytti AirPodeja väärin päin – hämmentävästä kuvasta viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Applen langattomat AirPod-kuulokkeet ovat muotoiltultaan lähes aiempien kuulokkeiden kaltaiset. Erotuksena on niiden välistä puuttuva johto. Kuulokkeet on myös tarkoitus panna korvaan siten, että nappiosan uloke roikkuu korvasta.

San Franciscossa asuva Casey Newton on julkaissut Twitteriin kuvan, jossa on kuva miehen päästä. Hän on nähnyt kuvassa olleen miehen junassa ja kiinnittänyt huomiota herran nurinkuriseen tapaan pukea AirPodit korviin. Hän on pukenut ne ylösalaisin.

Kuulokkeiden uloke on korvalehden sisäpuolella. Tästä on ilmeisesti hyötyä, sillä kuvan julkaissut Newton kertoo miehen matkustaneen heiluvassa junassa. Erikoista on myös se, että saman miehen aurinkolasit ovat takaraivolla. Hän ei selkeästikään halua pukea asioita tavallisesti.