Oksa lävisti moottoripyöräilijän – ihmepelastuminen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Karmivaan moottoripyöräonnettomuuteen joutunut mies saa kiittää hyvää tuuria hengissä selviämisestä. Hän joutui isokokoisen oksan lävistämäksi.

Australian Perthissä asuva Sea Foster oli ajamassa 80 kilometrin tuntivauhtia, kun aurinko sokaisi hänet. Moottoripyörälijä ajoi huomaamattaan kohti puun oksaa. Hän tunsi kipua ja lensi pois pyöränsä päältä.

Maassa moottoripyöräilijä huomasi kaksimetrisen oksan lävistäneen hänen kylkensä. Foster jouduttiin toimittamaan sairaalaan helikopterilla, sillä hän ei mahtunut oksan vuoksi vasta kaksi tuntia myöhemmin paikalle ehtineen ambulanssin sisään.

Oksa irrotettiin lopulta leikkauksessa lähes kahdeksan tuntia onnettomuuden jälkeen. 7 News -uutissivuston mukaan lääkärit kuvailevat Fosteria erittäin onnekkaaksi. Oli nimittäin muutamista senteistä kiinni, ettei oksa lävistänyt elintärkeitä elimiä.

 

Motorbike rider survives shocking accident

A motorbike rider in Perth can't believe he survived a shocking accident. A warning, the pictures are confronting, but show his remarkable escape from serious injury. www.7NEWS.com.au #7NEWS

Publiée par 7NEWS Brisbane sur Jeudi 6 juin 2019