Fyre-suuseksillä nettitähdeksi – kohutuottaja nyt ginimainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tapahtumatuottaja Andy King nousi internetissä meemien aiheeksi Fyre-floppifestivaaleista kertovan dokumentin ansiosta. Nyt hän on päätynyt yllättävän maineensa ansiosta näyttelijä Ryan Reynoldsin ginimainokseen.

King muistetaan Netflix-dokumentissa kertomastaan paljastuksesta. Häntä oli kehotettu harrastamaan suuseksiä tullivirkailijan kanssa, jotta festivaaleille saataisiin neljä rekallista Evian-vettä. Tempausta ei tarvinnut lopulta toteuttaa, mutta King kertoi ehtineensä jo valmistautua koitokseen.

Aviation Gin -mainoksessa Ryan Reynolds kertoo, kuinka tärkeää oman yhtiön menestyksen ja laadun eteen uhrautuminen on. Mainoksen lopussa nähdään Andy King, joka toteaa Reynoldsin olevan oikeassa. Ryan Reynolds osti Aviation Gin -yhtiön vuonna 2018. Tuoreella videolla mainostetaan Aviationin tuoretta rajoitetun erän keräilypulloa.