Nainen ampui kirahvin – kertoo sen olleen luonnonsuojelua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Villieläinten salametsästys ja rahasta tehtävä turismimetsästys ovat puhuttaneet viime vuosina laajasti maailmalla. Jälkimmäisessä ihmiset maksavat suuria summia päästäkseen ampumaan muun muassa leijonia, kirahveja ja muita villieläimiä. Usein tuloksena on eläimen pää kodin seinällä ja selfie-kuvat sosiaalisessa mediassa.

Nyt otsikoihin on noussut yhdysvaltalainen Tess Thompson Talley, joka ampui Etelä-Afrikassa kirahvin. Nyt hän on noussut otsikoihin kerrottuaan CBS-kanavan This Morning -ohjelmassa olevansa teostaan ylpeä, syöneensä kirahvia ja tehneensä sen nahasta itselleen tyynynpäällisiä. Hänen valokuvansa kuolleen kirahvin kanssa ovat sen sijaan saaneet aikaan nettiraivon.

– Se on harrastukseni. Rakastan sitä. Olen ylpeä metsästäessäni ja olen ylpeä tuosta kirahvista. Hän oli kaunis ja majesteettinen, mutta myös maistui hyvältä, Tess Thompson Talley kertoi haastattelussa.

– Me suojelemme villiä luontoa. Hoidamme eläinkantaa ja villieläinten määrää. Olemme metsästäjiä ja olemme ylpeitä ollessamme metsästäjiä, Talley jatkoi New York Postin mukaan.