Huikea valokuva! Valkohai poseerasi kuin Tappajahain julisteessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tappajahai-elokuvan ikonisessa julisteessa valkohai on juuri nousemassa vedestä haukatakseen pinnalla polskivaa uimaria. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty tosielämän versiota tunnetusta elokuvajulisteesta.

Valokuvaaja Euan Rannachan ikuisti näyttävän valokuvan Meksikon Guadalupen saaren tuntumassa. Mies oli kuvaushetkellä häkin suojaama, eikä paikalla ollut hengenvaarassa olleita uimareitakaan.

Tappajahai-elokuvan ikimuistoisen julisteen loi Roger Kastel. Silmiinpistävä ja pelkoa herättävä juliste oli yksi syy sille, miksi Steven Spielbergin trilleri nousi valtavaksi menestykseksi ympäri maailmaa ilmestymisvuotenaan 1975.

 

View this post on Instagram

Always exciting when people get excited about sharks. Thanks @dailymail . . . BE A SHARK. ——————- If you want to go see Great Whites with me hit up @greatwhiteadventure and make your dreams a reality! . ——————- I don’t mind if you repost my images but please give credit. Thanks for stopping by! #greatwhite #greatwhites #greatwhiteshark#greatwhitesharks #whiteshark #shark#sharks #ilovesharks #welovesharks#sharklover #sharklovers #sharky#sharkdaily #sharknation #jawsome #jaws#megalodon #theoutbound #meg #instagoodmyphoto#ocean #natgeo #wild #apexpredator#sharkweek #worldtravelbook #nikon #aquatech . . ——————- @solmarv @whitesharksdaily @sharkaddicts2 @ikelite @nikonusa @natgeo @aquatech_imagingsolutions @nikonusa @shockmansion @PASSIONPASSPORT @DISCOVEREARTH @INSTAGRAM @discoversharks

A post shared by Euan Rannachan (@euanart) on