Merivartiosto julkaisi kuvan: ”Kolmipäinen merihirviö havaittu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen aluevesillä ei ole totuttu näkemään mitään kovin mullistavaa, mutta ajoittain arki voi kuitenkin yllättää. Nyt merivartiosto on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan, jota ilman päivityksen tarina olisi voinut olla melko vaikeasti uskottavissa.

Suomenlahden merivartiosto sai nimittäin ilmoituksen, että merellä oli havaittu sumuisessa säässä kolmipäinen merihirviö. Partion ilmoitusta päätettiin lähteä selvittämään tarkemmin, ja havainto paljastui pian paikkansapitäväksi.

– Kun partio ilmoittaa sumuiselta mereltä saapuvan tunnistettavan kohteen kolmipäiseksi merihirviöksi, vaatii kenttäjohtaja todisteita. Oikeassa olivat kentän ammattilaiset! #merivartiosto #merihirviö #uskotaiälä, päivityksessä ihmetellään.