Blac Chynan oikeustaistelu alkoi – Kardashianit joutuvat todistajanaitioon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitysarjasta maailman maineeseen nousseet Kardashianit joutuvat todistamaan oikeudessa Blac Chynan operoimassa oikeustaistelussa. Blac Chyna on syyttänyt Kardashianeja hänen uransa tuhoamisesta ja siitä, että naisen tähdittämä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen.

Miljoonakorvauksia Kardashianeilta vaativa glamourmalli Blac Chyna on palkannut avukseen asianajaja Walter Mosleyn. Oikeus on nyt määrännyt, että Kylie Jennerin ja Khloe Kardashianin on todistettava Chynan asianajan kuulustelussa 31. elokuuta mennessä. Myös Kim Kardashian ja Kris Jenner joutuvat todistajanaitioon, The Blast uutisoi.

Perhe on kiistänyt eliminoineensa Blac Chynan ja Rob Kardashianin televisiosarjan. Pitkä ja vaativa oikeustaistelu Kardashianien julkkisperhettä vastaan on ollut tekeillä vuosien ajan. Chynan mukaan hänen tähdittämänsä realitysarja Rob & Chyna lopetettiin vastoin sopimuksia pariskunnan eron jälkeen. Chynan mukaan Kylie Jennerin sarja vei hänen ohjemapaikkansa.