Varkaat yrittivät avata pankkiautomaatin puhalluslampulla – huonostihan siinä kävi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kahden miehen yritys varastaa rahaa pankkiautomaatista on epäonnistunut koomisella tavalla. He päätyivät vahingossa muuraamaan laitteen entistä lujemmin kiinni.

Kaksi kasvonsa peittänyttä ja sorkkaraudan sekä puhalluslampun kanssa varustautunutta varasta iski käteisautomaattiin Floridan Okaloosassa keskellä yötä. Toinen varkaista yritti avata automaattia puhalluslampulla toisen vahtiessa selustaa.

Puhalluslampun ansiosta automaatin saranat kuitenkin hitsaantuivat kiinni, eivätkä varkaat saaneet laitetta auki. Rikolliset poistuivat paikalta tyhjin käsin. Paikalliset poliisit jakoivat tapausta koskevan Facebook-päivityksen, jonka mukaan he etsivät parhaillaan kahta epäonnista varasta.

 

The Okaloosa County Sheriff’s Office is working to track down two men who tried to use a blow torch to get into an ATM…

Publiée par Okaloosa County Sheriff's Office sur Lundi 3 juin 2019