Hiphop-legenda Bushwick Bill on kuollut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen vaikutusvaltaisimpiin hiphop-kokoonpanoihin kuuluneen Geto Boysin jäsen Bushwick Bill on kuollut. Räppäri menehtyi 52-vuotiaana haimasyöpään perheensä ympäröimänä.

Bushwick Billin syöpä diagnosoitiin helmikuussa. Tähden oli vielä launataina määrä nousta lavalle Dallasissa, mutta esiintyminen peruttiin hänen jouduttuaan sairaalaan. Billin viimeiset sanat olivat TMZ-sivuston mukaan: Rakastan teitä ikuisesti.

Huhut Bushwick Billin kuolemasta levisivät sunnunta-iltana. Tähden tytär kiisti ensin huhut ja kertoi Billin taistelevan edelleen hengestään. Lopulta räppärin tiedottaja kuitenkin vahvisti poismenon.

Lyhytkasvuinen Bushwick Bill, oikealta nimeltään Richard Stephen Shaw, liitty Geto Boysiin alun perin tanssijana. Hiteistä kuten Mind Playing Tricks on Me ja Damn it Feels Good to Be a Gangsta tunnettu yhtye nousi 80-luvun lopussa ja 90-luvun alussa yhdeksi Yhdysvaltojen eteläosien suurimmista hiphop-kokoonpanoista.