Katri Haapanen täytti vuosia – juhli rohkealla kuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt Haapanen on täyttänyt vuosia, ja sen kunniaksi hän julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa hän istuskelee ulkosalla pelkässä kylpytakissa. Kuvan yhteydessä on mukana myös vahva sanoma.

– Vahvaksi naiseksi ei synnytä, siihen kasvetaan. Tänään ikää 33 v, Katri Haapanen kirjoitti.

Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.