Masturbointi meni pahasti pieleen: ”Penis murtui sängystä pudotessa!”

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Toisinaan seksisessiot vievät harrastajansa ensiapuun, mutta harvemmin onnettomuuksia tapahtuu masturboimisen aikana. Nyt miehet ovat paljastaneet noloimmat onanoimisen aikana tapahtuneet onnettomuudet.

Redditissä on kerrottu muun muassa, että erään miehen polvi lähti pois paikoiltaan masturboimisen aikana. Hän valehteli lääkintähenkilökunnalle, että satutti polvensa sängystä pudotessaan. Todellisuudessa polvi oli naksahtanut kesken sooloseksin. Toinen mies kertoo raapaisseensa syvän haavan terskaan, ja siitä roiskui verta hänen valkoiselle paidalleen.

Eräs mies oli kertonut kavereilleen murtaneensa peniksen harrastaessaan seksiä tyttöystävänsä kanssa. Nainen paljasti myöhemmin juomapelissä, että hänen miehensä mursi peniksen sängystä pudotessaan aamuseisokin leikin aikana. Toipuminen kesti puoli vuotta.

What’s an injury you sustained, and lied about how it actually happened, because it was too embarrassing? from AskReddit