Ihmis-Ken ensi kerran esiintymislavalla – yleisö hurrasi innoissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, julkaisi hiljattain Plastic World -nimisen kappaleen italialaisen plastiikkakirurgi Giacomo Urtisin kanssa. Klubibiisi nousi heti Italian ja Dubain tanssimusiikkilistojen kärkeen.

Miehellä on Italiassa suuri fanijoukko. Nyt hän on esittänyt kappaleensa ensimmäistä kertaa liveyleisön edessä. Roomassa tapahtunut esiintyminen keräsi runsaasti faneja lavan eteen ja esiintyminen sai katsojat hurraamaan.

Rodrigo Alvesin kappaleen toisena tekijänä on italialainen plastiikkakirurgi Giacomo Urtis. Hän työskentelee Dr Urtis -klinkalla, jonka toimipisteet sijaitsevat Milanossa ja Roomassa. Tiedossa ei ole, tekeekö kaksikko lisää musiikkia. Ihmis-Ken on ilmaissut aikoinaan halukkuutensa Euroviisuihin osallistumisesta.