Jymy-yllätys! Suomalaisyhtiö työstää Stranger Things -mobiilipeliä

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen peliyhtiö Next Games on aloittanut yhteistyön Netflixin kanssa. Yhtiö työstää parhaillaan suosittuun Stranger Things -sarjaan perustuvaa mobiilipeliä.

Stranger Things -peliä kuvaillaan sijaintiin perustuvaksi ongelmanratkontaroolipeliksi, joka sijoittuu sarjan ylösalaiseen maailmaan. Peli on toteutettu sarjan miljööseen sopivasti 1980-luvun lauantai-aamujen piirrettyjen tyyliin.

– Pyrkimyksenämme on muuttaa Stranger Thingsin rikkaat ja voimakkaat teemat kuten ystävyyden ja yliluonnollisen seikkailun minikokoiseksi viihteeksi mobiililaitteillesi, Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen kuvailee tiedotteessa.

Next Gamesin peli käyttää hyödykseen Google Maps -karttapalvelua, minkä ansiosta pelialueena toimii todellinen maailma. Muita sijaintiin perustuvia pelejä ovat esimerkiksi suosittu Pokemon Go ja Next Gamesin aikaisempi Walking Dead: Our World. Stranger Things -mobiilipeli ilmestyy iOS ja Android -laitteille vuonna 2020.