Pidätetyn sieraimissa oli kokaiinia – väitti ettei se ole hänen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisit kuulevat monen sortin meriselityksiä huumeiden hallussapidosta kiinnijääviltä. Yleisimpiä lienee väite, jonka mukaan kielletyt aineet ovat jonkun muun. Floridalainen Fabricio Tueros Jimenez istui autossa, jonka poliisi pysäytti sunnuntaina.

Poliisi huomasi 20-vuotiaan miehen nenän päällä heti valkoista ainetta. Se paljastui testissä kokaiiniksi. Jimenez yritti väittää poliisille, ettei kokaiini sieraimilla ollut hänen omaansa. Selitys ei kuitenkaan mennyt läpi, sillä miehen hallusta löydettiin myös kokaiinia sisältänyt pieni pussi, 250 grammaa kannabista ja 13 xanax-pilleriä.

Jimenez suoritti New York Post -lehden mukaan pidätyshetkellä aikaisempaa ehdonalaista tuomiota. Hän on sittemmin myöntänyt syyllistyneensä huumeiden hallussapitoon.

 

SOMETHING DOESN’T SMELL RIGHT: District III Deputies Eneida Rossi and Abigail Bieber conducted a traffic stop on a…

Publiée par Hillsborough County Sheriff's Office sur Lundi 10 juin 2019