Kohujulkkis ei suostunut Kardashianit-sarjaan – kasvot sumennettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viimeisin Kardashianit-realitysarjan jakso näyttää siltä, kuin Khloe Kardashian olisi yrittänyt poistaa osan historiaansa. Kuukausia sitten kuvattu jakso esittelee aikaa ennen Tristan Thompsonin viimeisintä pettämiskohua. Miehen kasvot on kuitenkin sumennettu sarjassa.

Fanit ovat ihmetelleet, miksi Tristan Thompsonin kasvoja ei näytetä Kardashianit-televisiosarjassa. Kaikki tietävät, että mies on osa realitysarjaa. Lisäksi hän on tunnettu koripalloilija kotimaassaan. Osa on epäillyt, että Khloe on yrittänyt poistaa pettäjämiehensä historiastaan. Khloe on kuitenkin kommentoinut asiaa Twitterissä.

Yksi faneista kysyi, olisiko Tristan Thompsonin pitänyt allekirjoittaa suostumus kasvojensa esittämiseen. Khloe vastasi tähän myöntävästi, ja naureskeli koko tilanteelle. Menneiden jaksojen katsominen on varmasti kiusallista kaikille osapuolille, koska Tristan Thompson jäi pian jaksojen kuvaamisen jälkeen kiinni pettämisestä Kylie Jennerin parhaan kaverin Jordyn Woodsin kanssa. Tristan Thompson ei ilmeisesti enää halua olla osa televisiotuotantoa.