Mitä ihmettä? Naomi Campbell kuvattiin alastomana aavikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. Tuoreimmat Instagram-kuvat todistavat, että nainen hehkuu edelleenkin upeana. Viime aikoina Naomi on taas aktivoitunut julkisuudessa, sillä hän osallistuu nykyisin usein erilaisiin julkkisjuhliin.

Kerroimme taannoin kuinka Naomi vihjasi someseuraajilleen paljastaneensa kaiken Keniassa, ja nyt vihjaus on osoittautunut todeksi. Hänet nimittäin nähdään nyt poseeraamassa täysin alastomana kuvassa, jossa hän seisoo aavikolla. Kuvaussession tulokset ollaan kuvatekstin perusteella näkemässä myöhemmin Vogue-lehden brittiversion heinäkuun numerossa.

Brittiläissyntyinen Naomi Campbell on nähty viime vuosina vähemmän julkisuudessa. Hänen uransa räjähti aikoinaan nousuun, kun hän poseerasi ensimmäisenä tummaihoisena naisena Voguen britti- ja ranskalaisnumeron kannessa. Naomi on nähty myös Playboyn sivuilla.