Fazer paljasti: Vihreät kuulat myyntiin suklaakonvehteina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkeihin vuosikymmenien ajan lukeutuneet Fazerin Vihreät kuulat tekivät taannoin uuden tulemisensa, kun ne yhdistettiin Jaffa-kekseihin. Tulos oli erittäin onnistunut, sillä suklaakeksi sopi mainiosti yhteen vihreän marmeladin kanssa. Nyt tulossa on jälleen uusi tuote.

View this post on Instagram

Kesän vihrein uutuus pian saatavilla vain laivoilta ja lentokentiltä #vihreätkuulat #northernmagicmadereal

A post shared by Fazer (@fazersuomi) on

Fazer kertoi sosiaalisessa mediassa, että se tulee lanseeraamaan kesän aikana Vihreät kuulat uudessa muodossa, ja tällä kertaa suklaakonvehtina. Ihan joka kaupasta tuotetta ei tulla ainakaan alkuvaiheessa saamaan, sillä sitä on määrä myydä aluksi vain laivoilla ja lentokentillä.