Ravintola suljettiin – mätänevän ruumiin nesteet vuotivat katon läpi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Thai-ruokaa tarjoileva ravintola on jouduttu sulkemaan ruokahalut pahimman kerran vievästä syystä. Rakennuksen yläkerrassa mätäni ruumis, jonka hajut päätyivät ravintolaan asti.

Yhdysvaltojen Connecticutissa työskentelevä poliisi saapui tutkimaan asuntoa, jonka asukkaasta ei oltu kuultu päiviin. Matkalla alakerran Siam Corner Thai Kitchen -ravintolan työntekijä pysäytti hänet. Työntekijä valitti keittiön vallanneesta pahasta hajusta ja katosta valuvasta oudosta nesteestä.

Poliisi löysi yläkerran asukkaan kuolleena. Ruumis oli Vice-lehden mukaan ehtinyt mädäntyä useiden päivien ajan, minkä seurauksena ruumiinnesteet olivat alkaneet vuotaa katon läpi alakerran ravintolaan.

Siam Corner Thai Kitchen on sittemmin suljettu väliaikaisesti remontin vuoksi. Poliisi ei epäile yläkerran asukkaan kuolemaan liittyvän rikosta.