Salarakas juhli strippiklubilla – pukeutui pelkkiin perhosiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen herrasmiesklubin tarjoilija ja Instagram-malli Lani Blair täytti 30 vuotta. Nainen juhli merkkipäiväänsä työpaikallaan Starlet’s Gentlemen’s Clubilla.

NBA-koripalloilija Tristan Thompsonin salarakkaana tunnetuksi tullut Lani Blair juhli syntymäpäiviään pukeutuen pelkkiin perhosiin. Hänen juhlamekkonsa oli valmistettu ihonvärisestä verkkoasusta, jossa oli perhoskoristeita kriittisten paikkojen peittona. Vaatekappale imarteli hänen kurvejaan.

Lani Blairilla on nykyisin lähes 800.000 seuraajaa Instagramissa. Nainen on saavuttanut vankan jalansijan Instagramin suositun Fashion Nova -vaatebrändin tuotteiden esittelijänä. Hänen yksityiselämästään tiedetään hyvin vähän.

View this post on Instagram

About last night… Outfit: @brittnywood🦋

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on