Video: Sampo Kaulanen istui 10 minuuttia jääpalojen seassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on elänyt viime aikoina äärirajoilla monin tavoin. Nyt hän on hurahtanut todelliseen extreme-harrastukseen, sillä kauppias on ryhtynyt pulahtelemaan jääkylpyihin.

– Olen hurantanut viime aikoina terveyshumpuukeihin ja hankin itselleni jääkoneen. Testaan sitä tänään ensimmäisen kerran, Sampo Kaulanen kertoo.

Kaulanen osti äskettäin ravintoloihin tarkoitetun jääpalakoneen, jossa riittää tehoa valmistaa jääpaloja myös kylpyjä varten. Nyt Kaulanen on julkaissut videon, jossa hän upottautuu suureen jääkylpyyn ja istuu siellä peräti kymmenen minuutin ajan. Kylvystä noustessaan Kaulanen on punainen kuin rapu. Lopulta useiden yritysten jälkeen Sampo sai myös Jonnen kokeilemaan jääveteen upottautumista.

– Virkistävää, sanotaanko näin. Muistakaa, että ette mene sitten missään tapauksessa kokeilemaan tuota ilman että olette jutelleet lääkärin kanssa. Älkää tehkö kotona, kiitos, Sampo Kaulanen kommentoi tempauksensa jälkeen.