21-vuotiaalta popkaunottarelta härski isänpäiväkuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. 21-vuotias Thorne kertoi taannoin olevansa biseksuaali, ja hänet on nähty viime aikoina somessa myös ilman vaatteita.

View this post on Instagram

Happy Father’s Day to all the people w serious daddy issues😤😭😋🙄

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Nyt Bella on juhlistanut Yhdysvalloissa eilen vietettyä isänpäivää hieman erikoisella tavalla, sillä hän poseeraa hyvän isänpäivän toivotuksessaan pikkuhoususillaan kylpyhuoneen pöydällä. Kuva ei edusta ihan perinteisintä mahdollista isänpäiväjuhlintaa, joskin Thorne on aiemminkin halunnut rikkoa kaavaa härskeillä kuvillaan.

View this post on Instagram

Pix u send to ur bf 😤😤

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Popkaunotar julkaisee sosiaalisessa mediassa ajoittain rohkeitakin poseerauksiaan, ja viime aikoina hän on viihtynyt erityisen paljon bikineissä. Tuoreimmassa kuvassa hän esittelee samalla huumesätkiään, joita käyttämään hän toivoo saavansa seuraa.