Mies väitti nimekseen Ben Dover – päätyi putkaan ja sai sakot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat kautta aikojen vitsailleet hauskoilla nimiväännöksillä. Esimerkiksi Suomessa Hellä Alapää ja Aimo Temmi -nimet ovat aiheuttaneet kaksimielisen tarkoituksen vuoksi naurunpyrskähdyksiä. Eräs amerikkalainen vitsaili poliisille väärällä nimellä.

Yhdysvalloissa ollaan tarkkoja viranomaisten kunnioittamisesta, ja siellä on tapana muun muassa käyttää viranomaisista arvovaltaisia ”sir” ja ”ma’am” -etuliitteitä sukupuolen mukaan. Poliisi oli poistamassa nuorta miestä floridalaisesta puistosta, kun mies käyttäytyi epäkunnioittavasti lainvalvojaa kohtaan.

St. Petersburgissa sijaitsevassa puistossa öykkäröinyt mies näytti poliisille keskisormea. Kun hänen nimeään tiedusteltiin, vastasi mies olevansa Ben Dover. Tämä kuulostaa lausuttuna ja vapaasti suomennettuna samalta, kuin mies olisi kehoittanut poliisia pyllistämään hänelle. 22-vuotiaaksi Andrew Leightoniksi osoittautunut mies toimitettiin putkaan ja hän sai 500 dollarin sakot, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi