Joy Corrigan rantalomalla – näin kuuma kaunotar on nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

Nyt Joy on poseerannut upeissa kuvissa, joissa hänet nähdään muun muassa Lucy’s-lehden kansikuvassa niukassa uimapuvussa. Yhtä lailla paljastavassa uimapuvussa hän poseeraa myös Gurney’s Montauk Resort & Seawater Span luksuslomakohteessa New Yorkin Long Islandilla.

View this post on Instagram

@nakedspecies coming soon! #nakedspecies #GetNaked

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.