Poliisi pidätti vesileluvarkaan – mies käytti niitä seksileluina

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Florida. Tuo suomalaisten eläkeläisten suosikkiosavaltio ja kummallisten rikosuutisten kehto. Tällä kertaan esittelyyn nousee 35-vuotias Palm Bayn alueella vesileluja varastanut Christopher Monnin.

Miami Heraldin uutisen mukaan Palm Bayn poliisiviranomaiset ovat selvittäneet aluetta piinanneen puhallettavien vesilelujen katoamismysteerin. Syyllinen on Christopher Monnin, joka on murtautunut useampaan kotiin viime vuosien aikana. Hän on varastanut pelkästään tänä vuonna 13 vesilelua – ja pelkästään puhallettavia vesileluja.

Monnin oli ajamassa polkupyörällään ja hänen mukanaan oli muovikassillinen puhallettavia vesileluja, kun poliisit pysäyttivät hänet. Monnin myönsi anastaneensa kumilelut ja kuljettaneensa ne läheiseen autiotaloon. Samalla hän kertoi harrastaneensa seksiä vesilelujen kanssa.

Miehen kätköstä löydettiin yhteensä 75 vesilelua. Miehen kokoelmissa oli muun muassa kumiankan päällä varustettu uimarengas, pekonisiivulta näyttävä uimapatja ja puhallettava vesimelonin siivu. Mies perusteli tekoaan, että hänen ei tehnyt mieli raiskata naisia vesilelujen kanssa touhutessaan.