Taapero oli takapenkillä epäilyttävän hiljaa – sitten paljastui melkoinen sotku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmat tietävät yleensä jotain epäilyttävää tapahtuvan silloin, kun heidän lapsensa ovat poikkeuksellisen hiljaa. Floridalaisella Pompano Beachilla asuvat vanhemmat antoivat takapenkillä istuvalle pienokaiselle banaanin.

He olivat käyneet juuri ostamassa laatikollisen banaaneja, joten perheen pieni tyttö sai niistä yhden automatkalle mussutettavakseen. Lapsukainen oli kuitenkin päättänyt, että ottaa banaanilaatikosta hieman lisää hedelmiä. Sitten tuli hiirenhiljaista.

Kun vanhemmat vilkaisivat takapenkille liikennevaloissa odottaessaan, huomasivat he ipanan hierovan banaania kasvoihinsa. Hän oli myös muussannut hedelmiä käsissään ja levittänyt sitä ympäriinsä pitkin auton sisätiloja. Lapsen lisäksi myös ajoneuvon penkit ja lastenistuin pääsivät pestäväksi.