Nainen ajeli leluautolla humalassa – välttyi rattijuopumussyytteeltä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen South Carolinassa asuva nainen päätyi pidätetyksi ajettuaan autotien laidalla humalassa. Erikoisen tapauksesta tekee se, että hänen ajoneuvonsa oli leluauto.

Ohikulkija oli hälyttänyt poliisin North Church streetille epäilyttäväksi kuvailemansa henkilön vuoksi. Viranomaiset löysivät paikalta 25-vuotiaan Megan Holmanin ajamassa lelulautolla. Hän oli tapahtumahetkellä juovuksissa.

Holman välttyi rattijuopumussyytteeltä, sillä Power Wheels -auto määriteltiin Buzzfeedin mukaan leluksi todellisen ajoneuvon sijaan. Hänet kuitenkin pidätettiin julkijuopottelusta epäiltynä. Nainen kertoo leluautolla ajamisen olleen osa peliä, jossa osallistujien täytyy toteuttaa erilaisia tehtäviä ja etsiä aarteita.

 

Speeding… It's no joke people!

Publiée par Erin Laney Meyer sur Lundi 10 juin 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.