Somen suosituin takapuoli – Jen Selter herutuskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo yli 12 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

This is only the beginning for you…

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Nyt miljoonien seuraama peppujulkkis nähdään esittelemässä ulkoisia avujaan niin bikineissä rantavedessä kuin alushoususillaan käytävällä sekä ikkunalla New Yorkin pilvenpiirtäjässä.

View this post on Instagram

On my mind 🤔

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.