Alkoiko kesäloma? Tähän koiraan voi moni samaistua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat paahtaa oravanpyörässä viikosta toiseen odottaen, että saisivat hengähtää hetken kesäloman aikana. He saattavat päättää, etteivät tee lomalla mitään muuta kuin vietä kesäistä laatuaikaa tärkeimpien asioiden ja ihmisten kesken.

Kesäloman ja sen aktiviteettien odottaminen vaatii malttia. Nyt verkossa leviää viraalina video, jolla nähdään innoissaan uintireissua odottava labradorinnoutaja. Se tietää pääsevänsä veteen, mutta joutuu odottamaan mereen hyppäämistä ainakin portaiden verran.

Koira on niin täpinöissään saatuaan luvan vapauteen ja uintireissuun, että se ei malta kulkea edes portaita. Musta noutaja pomppaa portailta sivuun ja pinkoo päätä pahkaa aaltoihin. Tuttu tunne varmasti monelle, joka aloittelee parhaillaan kesälomaansa.