Poliisi: Miehen koulutti taisteluoravan metamfetamiinilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Alabamassa pidätetyn miehen on väitetty syöttäneen lemmikkioravalleen metamfetamiinia. Poliisin mukaan tarkoituksena oli tehdä siitä aggressiviinen.

Poliisi saapui pidättämään 35-vuotias Mickey Paulkia huumausainerikoksista syytettynä. Ennen miehen kodin ratsaamista poliiseja varoitettiin Paulkin taisteluoravaksi kutsutusta lemmikistä, jolle hänen väitettiin antaneen amfetamiinia.

Poliisi jakoi sittemmin videon, jossa orava nähdään häkissään. Viranomaisten mukaan ei olisi ollut turvallista tapaa selvittää, oliko oravalle oikeasti annettu huumeita.

Huffpost-sivuston mukaan Paulk on sittemmin kommentoinut asiaa Facebookissa. Mies itse kertoo metamfetamiinin syöttmisen oravalle olevan poliisin keksimä valhe. Paulkin mukaan hän ei tekisi niin, sillä uskoo huumeen olevan hengenvaarallista oraville.