Tiktakin Petra nautiskeli rannalla – upea kuva paljasti rantakunnon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1999 huippusuosioon noussut Tiktak-yhtye täytti tänä keväänä 20 vuotta. Petran, Empun, Mimmun, Tuulin, Nooran ja Nean yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Sekoitat mun maailman toukokuussa 1999, jolloin osa heistä oli vasta 13-vuotiaita.

Äskettäin Tiktak-yhtyeen Petra kuvattiin juhlimassa näyttävästi Sara Siepin syntymäpäiviä helsinkiläisen hotellin sviitin porealtaassa. Nyt Petra esittelee kesäkuntonsa upeassa kuvassa, jossa hänet nähdään uimapuvussa uimarannalla.

Ensi syksynä Petra nähdään televisiossa kilpailemassa Selviytyjät-ohjelmassa muun muassa Sara Siepin, Tommi Läntisen, Markus Pöyhösen ja Arttu Lidemanin kanssa.

Viime kesänä yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen paluun festarilavoille tehneen Tiktakin uralle on mahtunut lukuisia hittejä, kuten Heilutaan, Satuprinsessa, Kyyneleet, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tänä yönä taivaaseen. Yhtye lopetti keikkailun vuonna 2007, kunnes kesä 2018 toi bändin jälleen keikkalavoille.