Nerokas niksi videolla – näin kuorit 2 kiloa perunoita 2 minuutissa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme Starassa jo vuosia sitten kertoneet miten suurenkin määrän varsinkin uusia perunoita saa kuorittua helposti ilman puuduttavaa käsin kuorimista. Yhä edelleen vuonna 2019 sama niksi toimii täydellisesti, joten esittelemme nyt sen myös tuoreella videolla.

Katso video tästä

Perunoiden pikaiseen pesemiseen ja kuorimiseen tarvitset vain akkuporakoneen ja vessaharjan. Varmista, että vessaharja on uusi, eli että sitä ei ole koskaan käytetty vessassa. Sen jälkeen harja kiinnitetään akkuporakoneeseen ja perunat asetetaan suureen astiaan, jossa on vähintään puolitoista kertaa perunoiden tilavuuden verran vettä.

Lopulta haluttuun lopputulokseen päästään pitämällä pyörivää vessaharjaa astiassa sopivan viistossa asennossa siten, että astiaan syntyy perunapyörre. Silloin jokainen peruna osuu harjaan suurin piirtein yhtä paljon.