Michelle Lewin jakoi silmänruokaa miesfaneilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

View this post on Instagram

Pool or Party? 🤨 @m.elle.store

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nykyisin Lewinillä on jo 13,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Nyt hän on jakanut miljoonille seuraajilleen kuvamateriaalia, joka kiinnostanee varsinkin hänen miespuolisia fanejaan. Michelle poseeraa nimittäin somekuvissaan tuttuun tapaan bikineissä timmiä vartaloaan esitellen.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.