Steven Spielbergin uutta kauhusarjaa voi katsoa vain yöllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka Steven Spielberg tunnetaan nykyään parhaiten draamoista ja koko perheen elokuvista, aloitti ohjaaja uransa kauhun parissa. Nyt Spielberg on tekemässä paluuta juurilleen.

Steven Spielberg työstää älypuhelimille tarkoitetulle Quiby-suoratoistopalvelulle Spielberg’s After Dark -sarjaa. Lyhyistä jaksoista koostuvan sarjan erikoisuutena sitä voi katsoa ainoastaan yöaikaan.

Quibi-sovellus käyttää hyödykseen älypuhelimen kelloa. Variety-lehden mukaan sen ansiosta Spielberg’s After Dark -sarjan jaksoja on mahdollista katsoa vasta, kun aurinko on laskenut.

Quibin perustaja Jeffrey Katzenberg kertoo Spielbergin saapuneen luokseen ja kertoneen haluavansa toteuttaa superpelottavaksi kuvailemansa tarinan. Erityisen sarjasta tekee myös se, että Spielberg itse toimii sen käsikirjoittajana. Ohjaajamaestro ei ole aikoihin kirjoittanut itse.