Neulontasivusto kielsi Donald Trumpin tukemisen – päätöksestä valtava somehitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen suuri käsityöharrastajien keskustelufoorumi on tiedottanut, että nettisivulla ei saa jatkossa tukea Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia. Sivusto haluaa estää valkoihoisten ylivallan tukemista.

Neulontaharrastajien suosima Ravelry-sivusto on päättänyt estää Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia tukevan kampanjoinnin ja puheen. Ravelry tiedotti asiasta Twitterissä ja julkaisusta on tykätty lähes 90.000 kertaa. Vaikka sivusto ei ole poliittinen, ei se hyväksy ihmisten eriarvoistamista.

Osa neulontaharrastajista on ottanut uutisen ilolla vastaan. Joukossa on myös heitä, jotka ovat päättäneet lopettaa sivuston seuraamisen useiden vuosien jälkeen. Ravelryn jäsenet muistetaan muun muassa taannoin vallinneesta Pussyhat-projektista, jossa tuhannet naiset neuloivat vaaleanpunaisen pipon protestoidakseen Donald Trumpia, BBC uutisoi.