Nicki Minaj bikineissä todellinen kurvitar – miljoonien miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas poptähti Nicki Minaj on ollut viime aikoina otsikoissa musiikkinsa sijaan lähinnä muiden aiheiden merkeissä, sillä kurvitar on julkaissut usein rohkeita kuvia verkkoon ja taannoin hänen poikaystävänsä rikollinen tausta paljastui julkisuuteen ja aiheutti kohua.

Nyt Nicki Minaj nähdään poseeraamassa kurvikkaana uuden jättihittinsä musiikkivideon kuvauksissa. Uusi kappale Megatron on osoittautunut valtavan suosituksi, sillä se on saanut muutamassa päivässä jo 20 miljoonaa katselukertaa.

Taannoin kansainvälisessä lehdistössä kerrottiin, että Nicki Minaj’n poikaystävällä Kenneth Pettyllä on rikostausta. Hänet on nimittäin luokiteltu New Yorkin osavaltiossa rekisteröidyksi seksuaalirikolliseksi. Mies on tuomittu vuonna 1995 neljäksi vuodeksi vankeuteen raiskausyrityksestä ja lisäksi tuomittu myöhemmin seitsemäksi vuodeksi vankilaan taposta. Hän pääsi vankilasta vuonna 2013.