Palkkiometsästäjän vaimo vaivutettiin koomaan – taistelee hengestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkiometsästäjä -televisiosarjasta tutuksi tullut Beth Chapman on vaivutettu koomaan Havaijilla sijaitsevassa sairaalassa. Nainen on taistellut vuosien ajan rajua syöpää vastaan, mutta tänä keväänä hänen kuntonsa on romahtanut.

Beth Chapmanille tehtiin hätäleikkaus kurkkusyövän takia 1,5 vuotta sitten. Duane ”Dog” Chapmanin vaimo juhlikin hetkellisesti syövän selättämistä, kunnes se uusiutui rajumpana kuin aiemmin ja oli levinnyt muun muassa hänen keuhkoihinsa. Nainen makaa nyt sairaalassa ja hänen perheensä pelkää pahinta.

Beth Chapman on ollut 30 vuotta yhdessä Duane Dog Chapmanin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Lisäksi heidän perheeseensä kuuluu lapsia Dogin aiemmista avioliitoista, Mirror uutisoi.