Kim Kardashianin vartalomeikeistä kohu – miksi normaalia pitää peittää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashian-aikakautta vastaan taisteleva näyttelijä Jameela Jamil on arvostellut Kim Kardashianin julkaisemaa vartalomeikkisarjaa. Hän ihmettelee, miksi normaalit vartalossa olevat jäljet tulisi peittää?

Kehopositiivisuutta ja terveitä elämäntapoja hehkuttava televisiojuontaja ja malli Jameela Jamil on arvostellut kovasanaisesti vartalon ihovirheiden peittämistä. Hän kertoo, että erilaiset arvet ja jäljet kuuluvat tavallisen ihmisen ihoon. On uskomatonta, että luonnollisuus olisi rumaa.

Aiemmin Jameela Jamil arvosteli Khloe Kardashianin mainostamia laihdutusvalmisteita. Jamilin mukaan laihdutusteet aiheuttavat ripulia ja siten vaarallisen tavan pudottaa painoa. Tällaiset tuotteet voivat olla todella haitallisia esimerkiksi syömishäiriöistä kärsiville nuorille.

View this post on Instagram

My grandma MJ asked me about my Body Makeup and wanted me to come over to help cover her veins. North & I went straight to her house & showed her exactly how to use it & I love how happy she is with the results! Swipe to see how amazing this before and after is on MJ! Let’s talk about the transfer. I’ve been using body makeup for over a decade now and in my experience you either get coverage that doesn’t transfer but it’s super dry and looks fake or its the opposite and really moisturizing but completely transfers. My new @kkwbeauty Body Makeup is in between. If you let it dry before putting your clothes on it transfers way less and if you set it with a translucent powder it hardly transfers at all. It was important to keep the skin looking flawless yet natural. Swipe to the 3rd slide to see. In the transfer video we didn’t have translucent powder but tried one of my pressed powders and that worked pretty good too! My body foundation really evens out and corrects your skin tone and conceals veins and bruises. My formula is super creamy, hydrating and long lasting! I can’t wait for you guys to try the entire Body Collection launching in two days on Friday, 06.21 at 12pm pst at kkwbeauty.com #kkwbeauty

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on