Viimeinkin! Ensimmäinen video uudesta Bond-elokuvasta julkaistiin

Elokuvat Viihdeuutiset · Stara.fi

Salainen agentti James Bond seikkailee parhaillaan elokuvasarjan järjestyksessään 25. elokuvan kuvauksissa, mutta ne ovat viivästyneet toistuvasti erinäisten ongelmien vuoksi. Viimeksi kuvaukset jouduttiin keskeyttämään Jamaikalla sattuneen Daniel Craigin loukkaantumisen vuoksi.

Nyt tuotantoyhtiö on julkaissut ensimmäisen videon kuvauspaikalta Karibialta. Siinä saadaan samalla myös maistiaisia siitä miltä elokuva tulee todennäköisesti valmistuttuaan näyttämään. Videolla nähdään James Bondia esittävän Daniel Craigin lisäksi myös Felix Leiteriä esittävä Jeffrey Wright ja Nomia esittävä Lashana Lynch.

Seuraavan James Bond -elokuvan ohjaajaksi kiinnitettiin alunperin Trainspottingista tunnettu Danny Boyle. Hän kuitenkin erosi projektista erimielisyyksien vuoksi, ja tilalle palkattiin True Detective -ohjaaja Cary Fukunaga. Ongelmia on ilmennyt myös elokuvan käsikirjoituksessa. Raporttien mukaan sitä on muokattu useita kertoja vielä kuvausten aikanakin Daniel Craigin vaatimuksesta.