Yllättävä peruutus Ilosaarirockiin – brittilaulajatar puhekieltoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulaja Jess Glynne on joutunut perumaan keikkansa Joensuun Ilosaarirockissa. Glynnen lääkäri on määrännyt laulajan laulu- ja puhekieltoon äänihuulten rasituksen takia. Tämän takia Glynne joutuu perumaan tulevat keikkansa, mukaan lukien esiintymisen Ilosaarirockissa.

Jess Glynnen oli tarkoitus esiintyä Ilosaarirockin Tähtiteltassa perjantaina 12. heinäkuuta. Ilosaarirock pahoittelee peruuntumista ja tiedottaa Jess Glynnen tilalla esiintyvästä artistista ensi tilassa.

Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 12. – 14.7. Festivaalilla esiintyvät muun muassa The Chainsmokers (USA), DJ Snake (FRA), Rae Sremmurd (USA), Sunrise Avenue, Architects (UK), Shame (UK), Dermot Kennedy (IE), ALMA, Ville Valo & Agents ja Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB.