Olivia Culpon bikinien alaosan narut kovilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

🖤🖤 @si_swimsuit

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nyt Olivia nähdään poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Kuvissa Olivia muun muassa panee bikiniensä alaosan narut koville venyttelemällä niitä kameran edessä. Culpo poseerasi taannoin myös Maxim-lehden kannessa, joten sensuelleja lehtikuvauksia hänellä on viime aikoina riittänyt.