Tampereen Hiedanranta esittelyssä 360-panoraamana

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen kaupunki kehittää parhaillaan voimakkaasti Hiedanrannan aluetta, johon ihmiset pääsevät nyt tutustumaan uudella 360-panoraamaesityksellä. Cireco Finland Oy:n tarjoamassa ja Flycam Oy:n toteuttamassa virtuaaliesityksessä katsoja pääsee tarkastelemaan historiallista kartano- ja tehdasmiljöötä.

Lisäksi esityksessä pääsee tulevaisuudessa seuraamaan myös uuden asuinalueen kehitystä. Esitys toimii myös alustana Cirecon omien Hiedanrannan alueelle keskittyvien hankkeiden esittelyille. Panoraamaesitykseen pääsee tästä linkistä.

Cireco Finland Oy on kiertotalouden mukaisesti rakennetun ympäristön suunnittelija ja toteuttaja, joka on sitoutunut noudattamaan toiminnassaan kiertotalouden mukaisia periaatteita pienentääkseen rakentamisen hiilijalanjälkeä.