92-vuotias nainen pidätettiin – halusi kokea sen ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi on pidättänyt 92-vuotiaan iso-iso-isoäidin. Nainen ei ollut tehnyt minkäänlaista rikosta, vaan kyseessä oli hänen oma toiveensa. Koko elämänsä puhtoisesti elänyt Josie Birds halusi joutua kerran elämänsä aikana pidätetyksi.

Niinpä vanhuksen toive päätettiin toteuttaa paikallisten poliisien avustuksella. Poliisi syytti Birdsiä ruokakaupasta varastamisesta. Vanhukselle lyötiin käsiraudat ja hänet toimitettiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi. BBC:n poliisit eivät kuitenkaan suostuneet Birdsin toiveeseen lukita hänet putkaan, vaan mielummin tarjoilivat naiselle kakkua ja teetä.

Josie Birdsillä on kuusi tytärtä, 20 lastenlasta, 28 lastenlastenlasta ja kaksi lastenlastenlastenlasta. Vanhuksen kerrotaan olleen innoissaan pidätyskokemuksestaan ja puhuneen siitä koko seuraavan päivän.