Provinssi rikkoi ennätyksensä – perjantaina 28 000 kävijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Seinäjoella käynnissä olevan Provinssin tähtinä nähdään tänä vuonna muun muassa Macklemore, Limp Bizkit, Cypress Hill, Bring Me The Horizon ja Anne-Marie. Nyt tapahtuma on kertonut, että eilen se rikkoi tapahtuman perjaintain kaikkien aikojen ennätyksen.

– Voimme iloisina kertoa, että tänään Provinssissa on ollut suurempi yleisö kuin koskaan festivaalin perjantaipäivien historiassa. Teitä on tänään yli 28 000, joten JÄTTIMÄINEN KIITOS koko festivaaliorganisaatiomme puolesta, tapahtuma tiedottaa.

– Festivaalin alusviikko on ollut Provinssille ennennäkemättömän menestyksekäs. Jokaisena arkipäivänä on rikottu myyntiennätyksiä ja kävijämääräarvioita kirjoitettu uusiksi. Edessämme on vielä upea päätöspäivä, joka tulee jatkamaan siitä mihin Provinssin historian paras perjantai jäi, Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen iloitsee.