Kasvonsa tatuoinut nainen pidätetty – poliisi julkaisi hurjan pidätyskuvan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ohiolainen Alyssa Breanne Zebrasky nousi viime vuoden loppupuolella otsikoihin pidätyskuvansa takia. Naisella on näyttävät kasvotatuoinnit, jotka tekevät hänen kasvoistaan meksikolaistyylisen pääkallon. Nyt nainen on pidätetty uudestaan.

The Smoking Gun kertoo 27-vuotiaan ohiolaisnaisen rikkoneen ehdonalaismääräyksiä ja joutuneen uudestaan vankilaan. Hänet pidätettiin viime vuoden lopulla vakaudesta ja huumausaineiden hallussapidosta. Vankilan sijaan hänet toimitettiin vieroitushoitoon. Hän kuitenkin rikkoi määräyksiä.

Tuomari passitti naisen huhtikuun lopulla uudestaan hoitoon, mutta Zebrasky rikkoi määräyksiä uudestaan. Nyt nainen odottaa uutta tuomiotaan vankilassa ja samassa yhteydessä hänestä on julkaistu päivitetty pidätyskuva. Hänellä on kuvassa silmälasit. Voit lukea edellisen jutun tästä.

Poliisi