Kummelin Musacornerin ikivihreästä uusi versio – muistatko tämän klassikon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia 1990-luvun alkupuoliskolla viihdyttänyt Kummeli piti sisällään monia sketsejä, jotka muodostuivat sittemmin lähes ikonisiksi. Eräs niistä oli Musacorner, jonka musiikkitoimittaja oli hersyvän täydellinen stereotypia suomalaisesta musiikkitoimittajasta.

Eräässä Musacornerin jaksossa vieraana oli yhtye, joka esitti täydellisen kappaleen The Spirit of the New Age. Jussi Pattitussin ja Kikka Korean muodostama yhtye korosti, ettei tee virheitä musiikissa tai elämässä.

Viikonloppuna Facebookissa lähti varsinkin musiikkipiireissä leviämään Samuli Federleyn julkaisema video, jossa hän on tehnyt oman versionsa tuosta Musacornerin kappaleesta. Hänen mukaansa kyseessä oleva The Spirit Of The New Age on suoranainen mestariteos. Federleyn versio ei suinkaan ole ensimmäinen cover Musacornerin kappaleesta, sillä 11 vuotta sitten sen teki esimerkiksi nimimerkki Touhomus.