Uskomaton muutos! Kaljuuntuvasta keski-ikäisestä kehonrakentajaksi

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Japanilainen Shirapyon oli keski-ikäinen ja kaljuuntuva mies, jonka vaimo oli jättänyt. Hänen mukaansa tästä kriisistä alkoi hänen elämänsä uusi aika. Hän päätti osallistua kehonrakennuskilpailuun.

Mies tiesi, että jos hän lupaisi ainoastaan parantaa kuntoaan, ei hänen kuitenkaan olisi ollut pakko mennä kuntosalille. Kun hän sitoutui kilpailuun, oli hänen myös treenattava oikeasti. On sanomattakin selvää, että Shirapyonin keski-iän kriisi tarjosi hänelle uuden mahdollisuuden ja mies onnistui tavoitteessaan.

Nyt hän on osallistunut lukuisiin kehonrakennuskilpailuihin ja sijoittunut useasti kymmenen parhaan joukkoon. Miehen paras sijoitus on neljäs sija Tokion avoimessa kehonrakennuskilpailussa yli 40-vuotiaiden kategoriassa. Hän on saanut runsaasti uutta sisältöä elämään – mukaanlukien uuden rakkauden.

– Jos haluat syntyä uudestaan, tee se kun olet vielä hengissä, mies kertoo motokseen SoraNews24-sivuston mukaan.